Professionel Trappevask

Med trappevask fra EcoGenie Service er du garanteret god service og højeste kvalitet til prisen. En god trappevask er ikke noget man kan sjuske sig til. Derfor gør vi altid et grundigt forarbejde inden vi vasker dine trapper. Inden hver trappevask støvsuger vi alle store overflader. Vi støvsuger desuden alle hjørner og lister med børste-mundstykke og selvfølgelig giver vi også jeres dørmåtter en tur.

Vi ved også at størstedelen af skidtet i en opgang sidder i dørmåtterne, netop derfor har vi valgt også at sørge for det bliver holdt ved lige, for at give jer den bedst mulige oplevelse!

Trappevask skal gøres jævnligt, det vil give dig en præsentabel og flot ejendom for dig og dine beboere. Trapperne i en ejendom er det fælles areal der bliver brugt mest. Derfor er de særligt udsatte, især med vejret i Danmark. Skidt, snavs, vand, sne og salt har alt sammen en indvirkning på renligheden. Derfor kan det også være nyttigt med en fleksibel aftale, hvor der kan skrues op eller ned for hyppigheden af rengøringen alt efter behovet. Derfor har vi ikke faste løsninger, vi skræddersyer altid vores løsninger til kunden. Med en løbende aftale hos Resolut, sikre du at trapperne i din ejendom forbliver pæne.
 • Top Klasse!

  Hvor er det bare den dejligste følelse i verden, at komme hjem til et rent hjem! Tak til EcoGenie Service!

  Annette K. - 04.02.2020

  Helt Rent! Bom!

  Entreen, badeværelse, stue & køkken fremstår 100% rent. Stort tak til EcoGenie...

  Claus Ø. - 05.08.2020

  Takker EcoGenie!

  Alt i skønneste orden! Alle aftaler overholdt! Tak til vi ses igen...

  Liselotte H. - 05.05.2020

 • Top Klasse!

  Hvor er det bare den dejligste følelse i verden, at komme hjem til et rent hjem! Tak til EcoGenie Service!

  Annette K. - 04.02.2020

  Rydeligt & Nydeligt

  Tusind tak fra hele familien til EcoGenie Service for at absolut fantastisk samabejde!

  Bente U. - 03.09.2020

  Nydeligt arbejde!

  Tror ikke at min lejlighed nogensinde har været såå ren!? 😀 Stort tak til EcoGenie for indsatsen!

  Carsten I. - 02.11.2020

Rengøringsfirma beliggende i Glostrup

EcoGenie er et kvalitetsbevidst rengøringsfirma beliggende i Glostrup. Vi har et stærkt team af dedikerede fagfolk, der kan udføre enhver form for rengøring for dig. Vores medarbejdere arbejder alle ud fra vores klare værdier om høj service, grundighed og højeste kvalitet. Max Rengøring forstår vigtigheden af en ordentlig og grundig trappevask og har erfaringen indenfor at få dine trapper til at skinne.

Book os til din næste rengøringsopgave