Rengøring af Lejlighed

For mange er daglig rengøring noget som blot skal overstås, men hos os mener vi, at det er vigtig at vi rammer rigtig hver eneste gang, også på den daglige rengøring. Vi er specialister inde for rengøring, og vi ved at det ofte er små mangler eller fejl ved den daglige rengøring som kan sætte os i et dårligt lys. Vi har derfor stor fokus på at vi gør det rigtigt hver eneste gang vi kommer hos dig, uanset hvor lille din opgave så måtte være. Vi tror at vores fokus på de små ting, har været grundlaget for, at vi har haft så mange glade og tilfredse kunder i mange år.

Vi er en familieejet virksomhed, og derfor ved vi, hvor vigtigt det er at tilbringe tid med familien og dem man holder af. Vores mission er at give mere tid til vores kunder ved at tage os af privatrengøring, så de kan gøre det, de gerne vil have mere tid til – fx familie, børn og venner. Det er en mærkesag for os, at alle vores kunder får mere overskud i hverdagen til at bruge tiden på vigtigere ting end rengøring af deres lejligheder.
 • Nydeligt & Smukt!

  Tak for indsatsen til hele holdet bag EcoGenie! Så blev huset 100% rent alligevel *SS Anbefales

  Susanne D. - 06.15.2020

  Top Klasse!

  Hvor er det bare den dejligste følelse i verden, at komme hjem til et rent hjem! Tak til EcoGenie Service!

  Annette K. - 04.02.2020

  Nydeligt & Smukt!

  Tak for indsatsen til hele holdet bag EcoGenie! Så blev huset 100% rent alligevel *SS Anbefales

  Susanne D. - 06.15.2020

 • Tak EcoGenie

  Huset og skuret er blevet rengjort til fejlfrit perfektion. Ringer igen næste sommer?

  Birthe S. - 23.06.2020

  Elsker jer EcoGenie!

  Tusind, tusind tak for et fantastisk stykke arbejde! Ser frem til næste gang!

  Lars H. - 06.01.2020

  Fantastisk arbejde

  Mine gulve er som nye nu! Lynende hurtigt arbejde, udført til perfektion!! Stort tak til EcoGenie!

  Lars V. - 03.17.2020

Ingen bindingsperiode

Hos EcoGenie Service arbejder vi ud fra en klar kvalitetsorienteret, fleksibel og troværdig holdning. Én ting er derfor sikkert: du får altid et fast team og ingen bindingsperiode. Vores kunder skal være trygge ved, at det er de samme personer, der gør rent i deres hjem – heraf troværdigheden. Og de skal ikke føle sig forpligtede til at binde sig for en periode med privatrengøring, hvis det alligevel ikke passer ind i hverdagen – heraf fleksibiliteten. Hvis vi dog har en fast aftale, men du desværre er blevet syg eller et andet tilfælde der kan påvirke den dag, så er vi fleksible og finder en anden dag, der passer dig bedre.

Vi bruger så vidt muligt økologiske og svanemærkede produkter. Det øger både arbejdsmiljøet for vore ansatte og indeklimaet for jer, der skal bo i lejligheden.

Book os til din næste rengøringsopgave