Daglig Privat Rengøring

Privat rengøring er altid en tillidssag mellem kunden og rengøringsselskabet. Hos EcoGenie udfører privat rengøring i Glostrup og omegn. Kunderne kender os og ved at rengøringen er i gode hænder. Vi kender vore kunder og sikre en god kvalitet og integritet i vort arbejde. 
Vi ønsker en tæt kontakt med vore kunder og vi vil gøre alt hvad vi kan, for at det er den samme rengøringsassistent, der kommer hos den enkelte kunde hver gang. Vi kommer aldrig uanmeldt ud til privat rengøring.

Vi kan klare den daglige rengøring for dig i en stresset hverdag. Vi tilbyder fleksible tider efter behov. Vi anvender faste medarbejdere hvergang så medarbejderen får et vist kendskab til netop dig og dit hjem. Vi lægger stor vægt på kvalitet og tryghed. Vi går efter at bruge miljø og allergivenlige og duftneutrale rengøringmidler. Vores dagligrengøring omfatter, men er ikke begræset til: Støvsugning og gulvvask af alle gulve i alle rum. Afstøvning af flader og lamper i alle rum. Aftørring af alle overflader i køkkenet. Skraldet bæres ud. Sanitetsrengøring af toilet og badeværelse, badekar og brusekabine. Spejle pudses, skabe og hylder rengøres udvendigt.

Vi tilpasser rengøringen til hvert enkelt kunde. Har du andre ønsker vil vi gøre vores bedste for at finde en løsning der passer ind i din dagligdag.
 • Takker EcoGenie!

  Alt i skønneste orden! Alle aftaler overholdt! Tak til vi ses igen...

  Liselotte H. - 05.05.2020

  Fantastisk arbejde

  Mine gulve er som nye nu! Lynende hurtigt arbejde, udført til perfektion!! Stort tak til EcoGenie!

  Lars V. - 03.17.2020

  Nydeligt & Smukt!

  Tak for indsatsen til hele holdet bag EcoGenie! Så blev huset 100% rent alligevel *SS Anbefales

  Susanne D. - 06.15.2020

 • Stært gået!

  Hele huset fik en større omgang, og fremstår som nybygget igen med hjælpe fra EcoGenie. Hurtige, grundige og dét til en skarp pris!

  Linda W. - 04.16.2020

  Tak EcoGenie

  Huset og skuret er blevet rengjort til fejlfrit perfektion. Ringer igen næste sommer?

  Birthe S. - 23.06.2020

  Pletfri Samarbejde

  Elsker et komme hjem fra en lang arbejdsdag til et rent hjem, uden bøvl. Takker for hjælpen EcoGenie!

  Brian S. - 04.04.2020

Grundig Hovedrengøring

Hoved rengøring af enkelte rum, hele huse og sommerhuse. Sommerhusrengøring, slutrengøring og flytterengøring. En hovedrengøring kan være til både før og efter din ferie. Vores hovedrengøring omfatter, men er ikke begrænset til: Grundig støvsugning og gulvvask af alle gulve i alle rum. Paneler og karme bliver støvet af og gjort grundig rene for fingeraftryk og pletter.
Rengøring af dørhåndtag og trappegelændere. Afstøvning og vask af flader og lamper. Aftørring af alle overflader i køkkenet. Komfur og køleskab rengøres grundigt ud og indvendigt. Emhætte og filter renses. Skabe og skuffer rengøres indeni og udenpå. Sanitetsrengøring af toilet og badeværelse, badekar og brusekabine. Vask og fliser afkalkes og poleres. Spejle pudses, skabe og hylder og skuffer. Rensning af gulvafløb.

Book os til din næste rengøringsopgave