Om os & Kontakt

Mangler du tid eller energi til at klare rengøringen? Er den store forårs-hovedrengøring et problem? Er du træt af støv, snavs og nullermænd der har samlet sig i hjørnerne lidt for længe? Eller har du blot brug for mere kvalitetstid for dig selv, eller sammen med familien?

Fortvivl ikke, men forestil dig istedet, at du kan nyde livet, mens nogen klarer det hele for dig. For det er vi parate til, og endda til en overkommelig og skarp pris.

Vi er et rengøringsfirma, der skræddersyr løsninger til lige præcis dine behov. Vi tilbyder rengøringsservice af højeste kvalitet til både private og erhverv. Vi anvender kun miljøvenlige produkter.

Det er vigtigt for os, at vores kunder kan stole på os, når vi kommer og gør rent i deres private hjem eller virksomhed. Som kunde hos os tilbyder vi uddannede medarbejdere med mange års erfaring.

Kontakt os idag med nogle få oplysninger, omkring hvad der skal rengøres, og hvor ofte rengøring skal finde sted. Så kommer vi til din adresse og klarer det hele for dig, så du får fred og ro til de andre og sjovere mere fornøjelige ting livet har at byde på.
 • Helt Rent! Bom!

  Entreen, badeværelse, stue & køkken fremstår 100% rent. Stort tak til EcoGenie...

  Claus Ø. - 05.08.2020

  Helt Rent! Bom!

  Entreen, badeværelse, stue & køkken fremstår 100% rent. Stort tak til EcoGenie...

  Claus Ø. - 05.08.2020

  Pletfri Samarbejde

  Elsker et komme hjem fra en lang arbejdsdag til et rent hjem, uden bøvl. Takker for hjælpen EcoGenie!

  Brian S. - 04.04.2020

 • Tak EcoGenie

  Huset og skuret er blevet rengjort til fejlfrit perfektion. Ringer igen næste sommer?

  Birthe S. - 23.06.2020

  Helt Rent! Bom!

  Entreen, badeværelse, stue & køkken fremstår 100% rent. Stort tak til EcoGenie...

  Claus Ø. - 05.08.2020

  Rydeligt & Nydeligt

  Tusind tak fra hele familien til EcoGenie Service for at absolut fantastisk samabejde!

  Bente U. - 03.09.2020

Hvem vi er
Hvad vi gør
Hvordan vi gør
Hvad du får
EcoGenie er et kvalitetsbevidst rengøringsfirma, der skræddersyer et tilbud til lige præcis dine behov. Vi tilbyder rengøringsservice af højeste kvalitet til både private og erhvervskunder i hele Sjælland.

Vores koncept er at tilpasse vores service til den enkeltes behov og ønsker. Dette gør vi ved at lytte til vores kunder og sammen planlægger, hvordan vi løser opgaven på bedste vis. Vi tror på et godt samarbejde med vores kunder, som bygger på gensidig tillid, da det er vigtigt for os, at vores kunder kan stole på os, når vi kommer og gør rent i deres private hjem eller virksomhed.

Som kunde hos os tilbyder vi uddannede medarbejdere med mange års erfaring. Derudover fokuserer vi på at bruge miljørigtige produkter.

Vi bruger eget udstyr og så vidt muligt, bæredygtige rengøringsmidler for at skåne miljøet. Vi sørger for at der er rent, indbydende og friskt indeklima. 

Inden vi starter på en ny opgave laver vi et grundigt forarbejde. Du vil blive kontaktet af driftslederen, som vil afdække behovet, vurderer opgaven og sammen med dig tilrettelægge en rengøringsplan, der præcist er tilpasset dine ønsker og behov.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller hvis du ønsker et gratis uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os.

Ring på telefon +45 5014 0408 eller send en mail til: info@ecogenie.dk.

Det er driftslederen og den tilsynsførende, der udarbejder en rengøringsplan, som opfylder kundens krav og ønsker.

Vi ved, hvor vigtigt det er at vide, hvem der kommer i ens hjem eller virksomhed. Derfor sender vi altid det samme team, som tryghed for dig som kunde. Du vil som kunde altid blive orienteret om ferie eller sygdom, således at aftalt opgave udføres til samme kvalitet.

Der er 100 % tilfredshedsgaranti. Oplever I fejl eller mangler, kan driftsleder kontaktes som vil lytte til problemet og rette op på det med det samme.

Vi vil gerne have tilfredse kunder og bestræber os på at yde den bedste service.

Derfor får du hos os:
- Engangsbesøg, ugentlige eller hver 14. dag
- Medarbejdere med mange års erfaring
- Online booking og betaling
- Samme team hver gang
- Al udstyr og rengøringsmaterialer inkluderet i prisen
- 100 % tilfredshedsgaranti

Book os til din næste rengøringsopgave