Kontorrengøring for små & store virksomheder

Er du på udkig efter et professionelt firma, som tilbyder kontorrengøring? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos EcoGenie Service løser vi alle former for rengøringsopgaver for erhverv for små og store virksomheder, butikker og kontorer.  Vi kommer mest i områderne i og omkring Glostrup, Albertslund og Rødovre, men gør også gerne rent uden for disse områder.

Vores kompetente medarbejdere har mange års erfaring inden for faget. Derfor er du garanteret et veludført resultat hver gang. En professionel kontorrengøring sikrer jer et langt bedre indeklima og mindsker risikoen for støvallergi, hovedpine og lignende, der kan føre til sygedage blandt personalet. Det kan med andre ord i den grad godt betale sig at få gjort ordentligt rent.
 • Top Klasse!

  Hvor er det bare den dejligste følelse i verden, at komme hjem til et rent hjem! Tak til EcoGenie Service!

  Annette K. - 04.02.2020

  Nydeligt & Smukt!

  Tak for indsatsen til hele holdet bag EcoGenie! Så blev huset 100% rent alligevel *SS Anbefales

  Susanne D. - 06.15.2020

  Helt Rent! Bom!

  Entreen, badeværelse, stue & køkken fremstår 100% rent. Stort tak til EcoGenie...

  Claus Ø. - 05.08.2020

 • Elsker jer EcoGenie!

  Tusind, tusind tak for et fantastisk stykke arbejde! Ser frem til næste gang!

  Lars H. - 06.01.2020

  Stært gået!

  Hele huset fik en større omgang, og fremstår som nybygget igen med hjælpe fra EcoGenie. Hurtige, grundige og dét til en skarp pris!

  Linda W. - 04.16.2020

  Tak EcoGenie

  Huset og skuret er blevet rengjort til fejlfrit perfektion. Ringer igen næste sommer?

  Birthe S. - 23.06.2020

Effektiv og grundig kontorrengøring

Vi lægger vægt på kvalitet, effektivitet og grundighed i alle områder af vores arbejde. Det giver et smukt og skinnende resultat i alle hjørner af jeres virksomhed. En fast rengøringsaftale med os kan blandt andet omfatte tæpperensning, gulvvask, støvsugning og andet. Aftalen sikrer, at der altid er så rent, som du ønsker det.​

Vi tilrettelægger naturligvis rengøringen, så den imødekommer virksomhedens behov bedst muligt. Eksempelvis er vores arbejdstider fleksible, således at vi kan gøre rent i det tidsrum, som passer dig bedst. Derudover kan du forvente fornuftige priser på kontorrengøring, når du samarbejder med os.

Hvad enten I har brug for hjælp til erhvervsrengøring, privatrengøring eller trappevask, så giver vi os gerne i kast med opgaven. Vi tilbyder både faste daglige, ugentlige eller månedlige aftaler samt at I kan ringe, når behovet for rengøring opstår.

Igennem vores mange års erfaring inden for rengøringsfaget har vi fået de nødvendige værktøjer til at kunne give vores kunder den bedste oplevelse, når de vælger at lade os stå for rengøringen i deres hjem eller i deres virksomhed. Vi har erfaring med mange typer af kunder og hjælper gerne både private og erhvervslivet med at klare deres rengøringsopgaver.

Book os til din næste rengøringsopgave